Vi är proffs på besöksbokning inom Finans & Försäkring!

Bokningsservice i Sverige AB är ledande inom besöksbokning för Fond- och Försäkringsförmedlare, Banker, Försäkringsbolag och Fondbolag. Vi har funnits i över 10 år och producerar hundratals bokningar varje vecka. Nedan följer ett axplock av våra tjänster.

Besöksbokning

Utbildning i besöksbokning

Ringunderlag/

Kontaktuppgift

Besöksbokning

Vi bokar möten åt er via telefon eller via utskick.
Kunderna bokas på enskilda möten eller seminarier.
Ni väljer själva målgrupp. Vi bokar såväl möten med företagskunder såsom privatkunder.
Vi kan även erbjuda er som kund att arrangera seminarierna själva. Då bokar vi in kunderna på seminarier först och därefter på enskilda möten med er.
Vi tar enbart betalt per genomfört möte och priserna bestäms utifrån svårighetsgraden på uppdraget men varierar från 1000:- upp till 3000:- per genomfört möte.

Utbildning

Bokningsservice har över 10 års erfarenhet av besöksbokning. Vi vill dela med oss av den här värdefulla kunskapen.
Vår utbildning i besöksbokning tar upp följande:
Vad vill kunden? Vad är kunden ute efter när du har kontakt med dem? Hur integrerar du ert budskap med det kunden är ute efter? Samt manus och genomgång av målsättningen med bokningsprojektet.
Under det senaste åren har vi utbildat över 300 rådgivare hos Banker, Försökringsbolag och Fond- och Försäkringsförmedlare. Bland uppdragsgivarna finns bland andra Swedbank, Länsförsäkringar och Folksam.
Utbildningarna sker på plats hos er endera i två timmar (3750:-), en halvdag (4750:-) eller heldag (9750:-). Priserna är exklusive moms och reskostnad samt att de gäller för utbildningar med max 8 deltagare. Vid fler antal deltagare begär offert.

Målgrupp/kontaktuppgifter

En framångsrik besöksbokningskampanj börjar alltid med att ha en korrekt målgrupp och framförallt korrekt information om kunden eller kunderna som ska bokas.
Sedan starten är Bokningsservice återförsäljare åt PAR/Bisnode. Det innebär att via oss kan ni köpa kontaktuppgifter, målgruppsdata, nummersättning och mycket, mycket mer.
Fördelen att gå via oss är att vi köper in stora mängder varje år och därmed kan vi hålla ner priserna.

Vad kan vi göra för dig?

Besöksbokning, Utbildning i besöksbokning eller Ringunderlag/Kontaktuppgifter.