Bokningsservice

Bokningsservice i Sverige AB är ledande inom besöksbokning åt finansiella rådgivare. Vi bokar möten åt Banker, Försäkringsbolag och Fond- och Försäkringsförmedlare. Vi bokar möten som handlar om pension och sparande. Vi har bokningsverksamhet både på dagtid, kvällstid och på helger.

Vad innebär det att vara leverantör åt Bokningsservice?

Att vara leverantör till Bokningsservice innebär att du/ni bokar möten åt våra uppdragsgivare via vårt webbaserade bokningssystem.
Varje vecka på fredagar före lunch vill vi ha ett arbetsschema för planering av uppdragen. Det går bra att välja arbetstider helt på egen hand.
Dock föredrar vi om ni kör måndag till fredag 8:00-12:00, 13:00-16:30 eller 17:00-21:00. Det finns även möjligheter att boka på helgerna 10:00-14:00 eller 14:00-18:00.
Endera kör ni enstaka pass då och då eller så kombinerar ni ihop pass till heldagar. Det är helt upp till er hur ni vill jobba.
Ni bearbetar företag på dagtid och privatkunder på kvällstid.
Vår bokningsprocess fungerar på det sättet att ni bokar mötena, vi står för bokningssystemet S2 som ni loggar in på via er dator. Det enda du behöver är tillgång till internet.
När mötet bokats går ett bekräftelse sms och mail till kunden.
Dagen före mötet får kunden ett påminnelse sms. Vår uppdragsgivare får mail om att bokning gjorts.
Dagen efter mötet får vi en rapport från vår uppdragsgivare om vilka möten som blivit genomförda eller avbokade. Alla kunder som avbokar går tillbaka som återkomster till bokaren för ombokning. Ni får en rapport på onsdag eftermiddag som är ert faktureringsunderlag. Så fort vi fått fakturan från er betalar vi ut pengarna.
Under hela tiden finns vi här som back-up för att svara på alla era frågor, hjälpa er med invändningar, coachning och mycket mer.

Hur blir vi/jag leverantör åt Bokningsservice

Det är enkelt att bli leverantör till Bokningsservice.
Maila oss på admin@bokningsservice.se och be att få avtalet för leverantörerna. När ni fått avtalet ersätter ni xx med organisationsnummer/personnummer, företagsnamn/namn osv.
Ni kan endera printa avtalet i två exempelar, skriva under båda och skicka dem till Bokningsservice i Sverige AB, Vasagatan 16, 111 20 Stockholm. Det går även bra att scanna och maila avtalet påskrivet till oss.
När vi fått avtalet skriver vi under och skickar en kopia till er.
Efter att avtalet är påskrivet bokar vi utbildning som sker över telefon och webb.
Om ni känner er tveksamma på något sätt ska ni vara medvetna om att det även går bra att ”prova på” någon dag eller vecka. Det är helt och hållet upp till er.